IT’S A TREND: Αυτές οι fashion τάσεις θα «σφραγίσουν» την ερχόμενη σεζόν!

Έβελυν Καζαντζόγλου
IT’S A TREND: Αυτές οι fashion τάσεις θα «σφραγίσουν» την ερχόμενη σεζόν!

Hello hellooooo Fashion Icons

Σήμερα το blog post μου θα είναι iconic αφού θα επιλέξουμε outfits που θα γράψουν ιστορία στις εξόδους μας.

Fashion items που θα χρειαστούμε και αξίζει να επενδύσουμε. Εύκολοι και γρήγοροι συνδυασμοί που μπορούν να μπλέξουν και να δημιουργήσουν πολλά και διαφορετικά looks για να ξεχωρίζεται όλη την ημέρα.

Ξεκινάω με ένα από τα πολύ αγαπημένα μου look που ξεχώρισα φέτος από τα Armani Exchange, μια epic φόρμα τοπ και παντελόνι. Σε έντονη απόχρωση φυσικά, άλλωστε πάντα θέλω να φορά κάτι σε χρώμα καθώς μου φτιάχνει την διάθεση!

armani 1
armani 2

Κοίτα τι μπορείς να κανείς με αυτή την απλή φόρμα. Αρχικά την φοράς ως έχει.

Μπορείς όμως να κρατήσεις το κάτω μέρος και να βάλεις από πάνω ένα T-shirt και ένα δερμάτινο. Αν θέλεις να κρατήσεις μόνο το πάνω μέρος μπορείς να το συνδυάσεις με ένα Jean παντελόνι και να κανείς ένα cool back to school outfit.

Για μια διαφορετική εμφάνιση, εγώ θα επέλεγα να κρατήσω το πάνω μέρος το οποίο είναι σε έντονο χρώμα και θα το συνδύαζα με μια υπέροχη mini δερμάτινη φούστα Armani Exchange, που είναι μεγάλη τάση για την φετινή σεζόν.

armani 3

Η μίνι δερμάτινη φούστα είναι απαραίτητο κομμάτι για τις εμφανίσεις μας όλο και κάπου μας ξελασπώνει όταν δεν ξέρουμε τι να βάλουμε και πάει κυριολεκτικά με όλα και σε όλες!

Πουκάμισα, T-shirt’s, πλεκτά , σακάκια ... τι άλλο θες;

Αχ, λίγο πιο πάνω λέγαμε για το δερμάτινο σακάκι είναι δυνατόν να μην έχεις ένα σωστό biker σακάκι? Μία γυναίκα που αγαπά την μόδα ,οπωσδήποτε θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της ένα.

Αν δεν έχεις το βρήκα εγώ για εσένα, θα με ευχαριστούν και τα εγγόνια σου.

armani 4

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις αυτής της σεζόν έρχεται από τα 90’s. Logoμανία. Τα αγαπάμε και την φοράμε εύκολα με όλα και τα Αrmani Exchange έχουν από τα πιο σοφιστικέ και διαχρονικά T-shirt με logo.

armani 5
armani 6

Συνεχίζω σε party mood και θα σε τρελάνω με ένα από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα το ΜΩΒ και την νέα φετινή τάση , velvet.

Προσδίδει πολυτέλεια στο look και έχει αγαπηθεί πολύ από όλες μας.

Είναι από τις πιο hot τάσεις και για φέτος. Μπορούμε να το φορέσουμε σχεδόν παντού και να το συνδυάσουμε με παλτό, μπλούζες, παντελόνια , φούστες. Προτείνω να το συνδυάσεις με έντονα αξεσουάρ, χρυσά κοσμήματα ή shinny και θα με θυμηθείς.

Για φέτος ξεχώρισα ένα must have velvet φόρεμα από τα Armani Exchange.

armani 7

Και επειδή όπως σας είπα και πριν ότι το μωβ είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα , παραμένω σε αυτό το mood και θα σε ζεστάνω με ένα bomber jacket φανταστικό και stylish!

armani 8

Νομίζω σου κάλυψα όλες τις ανάγκες για να έχεις το πιο stylish χειμώνα.

Hugs and kisses