Τα ρούχα αuτά μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα ρούχα αuτά μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ

Βρέθηκα στα HQ του  Project SOMA μαζί με την ΑΘηνά Οικονομάκου και την Μαίρη Συνατσάκη.

Μιας και μοιραζόμαστε ένα σωρό πράγματα και μυστικά μέσα από αυτό το blog, είπα να σας βάλω στην καθημερινότητά μου και να σας «πάρω» μαζί μου στις επισκέψεις που κάνω σε σχεδιαστές. Θα βλέπουμε μαζί νέες συλλογές, συνδυασμούς που μας προτείνουν και γιατί όχι να είμαστε οι πρώτοι που θα ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις που μας προτείνουν.

Πρώτη στάση;

Ήθελα να ξεκινήσω από φίλες που έχουν κάνει πρόσφατα ένα φανταστικό ξεκίνημα με φοβερό κέφι. Το project soma μπήκε στη ζωή μας πέρυσι με την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθήνα Οικονομάκου. Δυο κορίτσια που αποτύπωσαν το προσωπικό τους στυλ σε ρούχα με πολύ χρώμα. Η δεύτερη καλοκαιρινή τους συλλογή με εντυπωσίασε όταν την είδα σε φωτογραφίες και έτσι αποφάσισα να την δω και από κοντά (δεν είχα δοκιμάσει τις προηγούμενες συλλογές τους) Το πρώτο που εντόπισα είναι πως τα ρούχα τους μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ και από την παραλία μέχρι το dinner μας. Ερωτεύτηκα τις φαρδιές παντελόνες (που αν με ξέρετε, θα έχετε προσέξει πως το μάτι μου πάει απευθείας εκεί). Μακριές για τις ψηλές (επιτέλους βρήκα παντελόνι να μου κάνει) και με περιθώριο να κοντύνουν χωρίς να φαίνεται σφάλμα. Φοριούνται με μαγιό, με πουκάμισο, ακόμα και με t-shirt.

Το επόμενο που μου τράβηξε τη προσοχή ήταν ένα υπέροχο ολόσωμο. Χωρίς υπερβολές, απλό που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, εύκολο να φορεθεί μέσα ακόμα και από Jean παντελόνι.

Τα κορίτσια άρχισαν να εμφανίζουν σιγά σιγά τα φορέματα, που σπάνια θα με δείτε να φοράω. Να που όμως μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και ενώ φορούσα αρβύλες ταίριαξαν τέλεια. Έχουν ένα coolness που χωρίς υπερβολές σε αξεσουάρ, κάνεις μια αβίαστα εντυπωσιακή εμφάνιση.

Λίγο αργότερα ανακάλυψα πως δεν έχουν αφήσει εκατοστό υφάσματος αχρησιμοποίητο, δεν έχουν πετάξει τίποτα. Τι σκέφτηκαν; Scrunchies για τα μαλλιά (που είναι ότι καλύτερο για να μην σπάει η τρίχα) και φουλάρια που και φέτος είναι τάση στον λαιμό, στις τσάντες, στα μαλλιά, ακόμα και σαν ζώνη.

Τα κορίτσια έχουν κάνει μια υπέροχη δουλειά, fun, all day που σε προκαλεί να την αναζητήσεις.


Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.