Τα μαγιό της σεζόν και πώς θα τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα μαγιό της σεζόν και πώς θα τα φοράς από το πρωί ως το βράδυ

Και κάπου εδώ θα σου αποκαλύψω πώς θα καταφέρεις να ρίξεις ελάχιστα items μέσα στη βαλίτσα σου...

Hello summer girls

Ελπίζω να μου είστε καλά και ασφαλείς και να σχεδιάζετε κάπως κάπου διακοπούλες να καθαρίσει το μυαλό , έστω και στην ταράτσα του σπιτιού σας. Για την υπόθεση μαγιό εγώ είμαι εδώ. Τα δοκίμασα όλα και έρχομαι να σου πω τελικά τι αγάπησα περισσότερο. Για όλα τα σώματα και όλες τις «τσέπες».

Φέτος, για ακόμα μια χρόνια με κέρδισαν τα ολόσωμα μαγιό. Είναι απίστευτο πόσο έχουν τελειοποιηθεί και τι μπορείς να βρεις στην αγορά από γνωστά global brands και φυσικά Έλληνες σχεδιαστές που κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Για ακόμα μια χρόνια το μαύρισμα μου θα είναι «ότι να ναι» και δεν θα με νοιάζει που θα βάφω την κοιλιά μου με μπρόνζερ γιατί θα είναι κάτασπρη.

Στα μπικίνι κατέληξα πως το παλιό καλό ψηλόμεσο της γιαγιάς προσδίδει το μεγαλύτερο στυλ. Όχι! Δεν ρίχνεις άντρα με ψηλόμεσο μαγιό , στους περισσότερους (δεν λέω σε όλους) δεν τους αρέσουν αυτού του είδους οι εμφανίσεις στην παραλία. Αλλά το μαγιό είναι προσωπική υπόθεση. Θες εσύ να νιώθεις καλά μέσα σ ´αυτό (κάτι που το προσφέρει απλόχερα το ψηλόμεσο μαγιό) και μετά άσε το ταπεραμέντο σου να κάνει την υπόλοιπη δουλειά.

Και το styling δεν σταματά εδώ και στις δυο περιπτώσεις μπορείς να κυκλοφορήσεις και αργότερα στα σοκάκια ενός νησιού ή σε κάποιο μέρος για φαγητό φορώντας το μαγιό σου. Συνδύασέ το απλά με μια μάξι ή μίνι φούστα , ένα παρεό δεμένο σαν φούστα, με παντελόνα , ακόμα και με Jean. Τόλμησέ το και θα δεις που θα έχεις περισσότερο χώρο στην βαλίτσα σου φέτος το καλοκαίρι.

Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου

Hugs and kisses


Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.