Τα κομμάτια που συνδυάζονται τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα

Έβελυν Καζαντζόγλου
Τα κομμάτια που συνδυάζονται τόσο με sneakers όσο και με ψηλοτάκουνα

Η Χριστίνα Κοντοβά με άφησε να «τρυπώσω» στο showroom της και να δω πρώτη τη νέα της collection 

Hellooo super women

Ελπίζω η σεζόν (γιατί το καλοκαίρι δεν έχει φύγει ακόμα) να σας βρίσκει όλες πανέμορφες , ασφαλείς, ξεκούραστες και ανανεωμένες.

Πριν λίγο καιρό σας είχα πει πως θα σας έχω «μαζί μου» στα ραντεβού που θα κάνω και θα βλέπετε πρώτες τις νέες συλλογές για να είστε πάντα ενημερωμένες.

Δε θα μπορούσα να μην ξεκινήσω τη σεζόν από έναν δικό μου άνθρωπο, την οικογένειά μου, μια ταλαντούχα, δυναμική γυναίκα που θαυμάζω για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς τους λόγους είναι η έμπνευση που έχει στα ρούχα και το chicness που μας προσφέρει κάθε φορά που επιλέγουμε ένα outfit της. Φυσικά και αναφέρομαι στην Χριστίνα Κοντοβά.

Η συλλογή της φέτος είναι chic, to the point, χωρίς υπερβολές, με άψογα υφάσματα και υπέροχα «τελειώματα». Ιδανικά για να κλείσετε αυτό το «συμβόλαιο» που κυνηγούσατε τόσο καιρό, να βγείτε με τον σύντροφο σας για ποτό κάτω από την Ακρόπολη, για τη βόλτα με τις φίλες σας στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Με λίγα λόγια είναι για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις, με τακούνια, μπότες και sneakers. Τα μονόχρωμα σύνολα κυριαρχούν και οι συνδυασμοί γίνονται φοβερά εύκολοι.

Τα δεδομένα φέτος είναι διαφορετικά για όλους μας και οι επιλογές μας στις αγορές μας πρέπει να είναι έξυπνες, άνετες και διαχρονικές και η ckontova έχει πιάσει τον παλμό της εποχής.

Και ναι! Δοκίμασα τα αγαπημένα μου.. join me



Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.