Βρήκαμε τα νέα value for money smartphones της αγοράς

Βρήκαμε τα νέα value for money smartphones της αγοράς

Αν με ρωτούσε κανείς τι είναι για εμένα το κινητό, θα απαντούσα με μεγάλη σιγουριά, «ότι είναι για τον κάθε άνθρωπο πλέον, απαραίτητο». Το κινητό τηλέφωνο πλέον είναι κάτι παραπάνω από αξεσουάρ, είναι το μόνο αντικείμενο που φεύγοντας από το σπίτι δεν μπορεί να λείπει από το χέρι ή την τσάντα σου. Είναι το πολυεργαλείο σου. Είναι το μόνο αντικείμενο που χρησιμοποιείς τις περισσότερες φορές μέσα στην ημέρα, είτε για δουλειά είρε για διασκέδαση. Ενημερώνεσαι για τις ειδήσεις της ημέρας, τραβάς φωτογραφίες, στέλνεις email, μα πάνω από όλα, αυτό σε φέρνει πλέον κοντά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που πλέον δεν μπορείς να συναντήσεις.

Η ερώτηση λοιπόν δεν είναι, τι είναι το κινητό για εσένα, αλλά ποιο είναι το κινητό για εσένα. Την απάντηση την φέρνει η realme αυτό το μήνα με πολλά επιχειρήματα.

Ο Νοέμβριος έχει παραδοσιακά τις καλύτερες προσφορές, και αυτό γιατί στο τέλος του βρίσκεται η μαγική στον χώρο της τεχνολογίας ημέρα, η Black Friday. Η μόνη ημέρα λοιπόν, που κάνει εφικτή οποιαδήποτε αγορά σε απίστευτα προσιτές τιμές, για τη realme διαρκεί σχεδόν 10 ημέρες με εκπτώσεις σε ισχύ μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου; Προσφέρει μια ολόκληρη σειρά προϊόντων της με μέχρι και 100 ευρώ έκπτωση δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να κάνουν δική τους τη συσκευή/ πολυεργαλείο/ αξεσουάρ που ονειρευόντουσαν.

Πώς θα αποφασίσεις ποια είναι για εσένα η ιδανική συσκευή; Το queen

Σε αυτή την εταιρεία μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα βρεις 3 διαφορετικά smartphones που είναι το απόλυτο value for money. Δηλαδή, smartphones με απίστευτα χαρακτηριστικά τόσο σε οθόνη, όσο και σε κάμερα και εξοικονόμηση ενέργειας που αξίζουν και με το παραπάνω τα χρήματά τους.

realme 6: Επαγγελματική κάμερα, επαγγελματική οθόνη

mobile

Το realme 6 έχει εντυπωσιακή HD + οθόνη 6.5 ιντσών, ανάλυσης 2400×1080 pixel για να απολαμβάνεις τα πάντα με ακρίβεια και λεπτομέρεια. Διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6785 Helio G90T, ο οποίος σε συνδυασμό με τα 8GB μνήμης RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου θα ανταποκρίνεται σε χρόνο dt στις κινήσεις σου.

kinhseisss

Το realme 6 διαθέτει επίσης μια εξαιρετικά «καθαρή» τετραπλή κάμερα για φανταστικές φωτογραφίες. Έχει αναβαθμιστεί με φόρτιση 30W Flash και μπαταρία 4300mAh, έτσι ώστε να φορτίζει πλήρως εντός 60 λεπτών. Με άλλα λόγια βρες άλλη δικαιολογία και όχι «κλείνει το κινητό από μπαταρία».

realme 6s: Μέγιστη απόδοση, επαγγελματική οθόνη

othonhhh

To realme 6s έχει εντυπωσιακή οθόνη 6.5 ιντσών και ρυθμό ανανέωσης 90Hz, επεξεργαστή Mediatek MT6785 Helio G90T και τετραπλό σύστημα καμερών 48MP. Η μπροστινή 16MP κάμερα θα σε βοηθήσει να βγάλεις τις καλύτερες selfie φωτογραφίες.

fwtografiessss

Το smartphone της realme είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 4300mAh και ταχυφορτιστή 30W. Επίσης, διαθέτει πολυλειτουργικό NFC που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς όλες τις πληρωμές με το smartphone σου.

realme 6i: Απελευθέρωσε τη δύναμη

dynamhhhh

Το realme 6i διαθέτει τετραπλή κάμερα, εξαιρετικές επιδόσεις και τεράστιας χωρητικότητας μπαταρία που θα ανταποκριθεί πλήρως σε κάθε ενέργεια. Η οθόνη 6.5 ιντσών, ανάλυσης 1600×720 pixel, ο επεξεργαστής Mediatek Helio G80 που παρέχει εκπληκτική δύναμη και τα 4GB μνήμης RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου είναι ανάμεσα στα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartphone.

smartphone

Η μπαταρία (5000mAh) προσφέρει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και με την αντίστροφη φόρτιση μπορείς ακόμη και να τη χρησιμοποιήσεις για τη φόρτιση άλλων συσκευών.

Και τα 3 smartphones έχουν έκδοση λειτουργικού Android 10.

Σε αυτές τις εκπτώσεις της realme (που θα διαρκέσουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου) θα τα βρεις σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 200 ευρώ. Το απόλυτο win-win.

Τα realme 6, realme 6s και realme 6i θα τα βρεις online στις σελίδες των Germanos, Cosmote, Κωτσόβολος, Public, Πλαίσιο, MediaMarkt, καθώς και στα καταστήματα Cosmote και Κωτσόβολος.