It's Christmas o' clock: Ιδού πώς στόλισα το σπίτι μου για τα Χριστούγεννα

Έβελυν Καζαντζόγλου
It's Christmas o' clock: Ιδού πώς στόλισα το σπίτι μου για τα Χριστούγεννα
Έκανα 3 στολισμούς και έναν μπόνους!

Meeeerry Christmas

Είμαι ξεκάθαρα σε mood Χριστουγέννων και δεν το κρύβω. Ίσως ξεκίνησα και λίγο πιο νωρίς φέτος από όσο θα έπρεπε αλλά ήθελα να επιβάλλω στον εαυτό μου μια αλλαγή διάθεσης. Μια ο COVID, μια το lockdown, η αλλαγή που έχω κάνει στην καθημερινότητα μου και τις συνήθειές μου, η φασαρία που κάνει η ανακαίνιση στον τέταρτο εδώ και ενάμιση μήνα (ακόμα και τώρα που σας γράφω), τα ταξίδια που δεν ξέρω ποτέ θα ξανακάνω, και και και ....είχα ανάγκη να δώσω χρώμα στη ζωή μου και να ταξιδέψω μες το ίδιο μου το σπίτι. Το σκεπτικό ήταν μιας και το σπίτι μου είναι το «στούντιο» φωτογράφισης μου, ο χώρος εργασίας μου και φυσικά εκεί που κοιμάμαι και περνάω όλο μου τον χρόνο, να είναι όσο πιο χαρούμενος για εμένα και τα 5 άτομα που βλέπω αυτόν τον καιρό. Νομίζω το πέτυχα, αφού χαμογελάω μέσα σ’ αυτή την κατάσταση.





evelyn xmas 5




Έκανα 3 στολισμούς και έναν μπόνους!

Ξεκίνησα στο σπίτι μου με ένα διακριτικό, μίνιμαλ το λες μπροστά στους υπόλοιπους, με λευκά και ξύλινα στολίδια, που θα ήταν υπέροχος αν δεν με είχε πιάσει μανία να μεταμόρφωσω το σπίτι μου σε πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια πέρασα στο ροζ. Το δέντρο το ονόμασα «Barbie». Πρόσθεσα και λουλούδια στο σπίτι μου, κυρίως τριαντάφυλλα για να ολοκληρωθεί το σετ. Τώρα είμαστε στην φάση που η διευθύντρια σύνταξης του Queen, Ερμιόνη το ονόμασε Harrods (του Λονδίνου ξέρεις). Κόκκινα όλα, καρυωθραύστες, κόκκινα τριαντάφυλλα, χρυσές μπάλες και αστέρια και πολλά πολλά μα παρά πολλά λουλούδια.

Το μπόνους;

Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως και κάθε χρόνο, αλλά φέτος λίγο πιο δύσκολα, στολίσαμε το πιο σημαντικό δέντρο της χρονιάς. Η φίλη μου η Κατρίνα, ζήτησε από εμένα και τη Βάλια να επισκεφτούμε το κέντρο βρεφών «Μητέρα» και εφόσον κάναμε όλα τα απαραίτητα (τεστ, θερμομετρήσεις you know the drill) πήγαμε σε ώρα που δεν είχε κόσμο και τα παιδάκια ήταν στα κρεβατάκια τους και στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εκεί να δεις χαμόγελα (τα είδαμε την επόμενη μέρα σε βίντεο που μας έστειλαν). Τέτοιες μέρες, ακούγεται κλισέ, αλλά είναι σημαντικό να μοιράζεις χαμόγελα, ακόμα και με τον πιο απλό(για εσένα) τροπο.

Εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα τα τόσο διαφορετικά να σε βρουν καλά, αγαπημένα και ζεστά. Και μερικές φορές είναι σημαντικό να λες δυνατά και αυτή τη λέξη «Σε ευχαριστώ».

Σας ευχαριστώ
Σας αγαπώ







Είμαι πάντα δίπλα σου, για τις απορίες σου στο προσωπικό μου account στο Instagram.