4 βήματα για ένα φυσικό πρόγραμμα αδυνατίσματος με τη σειρά Vinosculpt της Caudalie

4 βήματα για ένα φυσικό πρόγραμμα αδυνατίσματος με τη σειρά Vinosculpt της Caudalie

Η σειρά Vinosculpt της Caudalie έρχεται για να δώσει μια άμεση λύση σύσφιξης σε 4 σημεία που παρατηρείται πιο συχνά πρόβλημα χαλάρωσης – γλουτοί, χέρια, στήθος και κοιλιά

Μπορεί ο καιρός να θυμίζει περισσότερο χειμώνα παρά το παραδοσιακό ξεκίνημα της άνοιξης, αλλά από την στιγμή που μπήκαμε στον Μάρτιο, τουλάχιστον στο μυαλό μας, έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το καλοκαίρι – απλά κάνε εικόνα διακοπές στη Σίφνο, δροσερά κοκτέιλ στο αγαπημένο σου beach bar και ατελείωτα μπάνια κάτω από τον καυτό ήλιο. Το σούπερ καλοκαιρινό σκηνικό συνήθως το χαλάνε (αυτές οι άτιμες) οι σκέψεις που έχουν να κάνουν με τα 1-2 κιλά που παίρνεις κάθε χειμώνα, το άγχος για να δείχνεις όσο καλύτερα γίνεται μέσα στο περσινό σου μπικίνι και μερικά κιλά ανασφάλειας που έρχονται και φεύγουν ανάλογα με τη φάση.

8487 Vinosculpt Crushed Cabernet Model

Η συμβουλή για σωστή διατροφή είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Το ίδιο και η σύσταση για τακτική άσκηση, κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού και φυσικά για περπάτημα σε καθημερινή βάση. Δεν ήρθαμε όμως εδώ για να πούμε όλα αυτά που ξέρεις, αλλά για να σου πούμε αυτά που δεν ξέρεις και πρέπει επειγόντως να μάθεις!

Η σειρά Vinosculpt της Caudalie έρχεται για να δώσει μια άμεση λύση σύσφιξης σε 4 σημεία που παρατηρείται πιο συχνά πρόβλημα χαλάρωσης – γλουτοί, χέρια, στήθος και κοιλιά. Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι στις γυναίκες ηλικίας 28-54 ετών παρατηρείται έλλειψη ελαστικότητας σε ολόκληρο το σώμα και αισθητή μείωση της σφριγηλότητας, οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι …. είμαστε όλες μαζί σ’ αυτό και δεν είσαι η μόνη!

8500 Vinosculpt Vinotherapist Duo Model

Η Lift & Firm κρέμα σώματος δρα αποτελεσματικά σε αυτά τα 4 σημεία (γλουτοί, χέρια, στήθος, κοιλιά) με στόχο να επαναπροσδιορίσει την ελαστικότητα του δέρματος, με ορατά αποτελέσματα από τον πρώτο κιόλας μήνα με εφαρμογή κάθε πρωί, κάνοντας έντονο μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Η πλούσια κρεμώδης υφή της Lift & Firm Body Cream θρέφει βαθιά την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας και ενδείκνυται για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες, καθώς και για την περίοδο της εγκυμοσύνης ή του θηλασμού.

Ποια είναι η προτεινόμενη ρουτίνα Vinosculpt;

Βήμα 1ο

H σωστή αρχή της ρουτίνας περιποίησης, γίνεται με Vinosculpt Crushed Carbenet Scrub, που απολεπίζει, λειαίνει και αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται σε υγρή επιδερμίδα με κυκλικό μασάζ 2 φορές την εβδομάδα.

8117 366 Crush Cabernet Scrub 2

Βήμα 2ο

Αμέσως μετά, σειρά έχει η Lift & Firm Body Cream που τονώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα των χεριών, του στήθους, της κοιλιάς και των γλουτών. Ιδανική εφαρμογή για να δεις τα επιθυμητά αποτελέσματα: 1 φορά την ημέρα, το πρωί.

8114 365 LIFT FIRM BODY CREAM

Βήμα 3ο

Από την ρουτίνα Vinosculpt, δε θα μπορούσε να λείπει το Vinosculpt Contouring Concentrate, που λειαίνει τους γοφούς και συμβάλλει στην αποβολή των τοξινών & της περίσσειας ποσότητας νερού, βελτιώνοντας την όψη της κυτταρίτιδας.

8118 367 VINOSCULPT CONTOURING

Βήμα 4ο

Το τελευταίο και πιο απολαυστικό βήμα που ολοκληρώνει το πρόγραμμα αδυνατίσματος Vinosculpt είναι το Draining Organic Herbal Tea, που βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και χαρίζει ευεξία.

8348 368 VINOSCULPT HERBAL TEAS2

O στόχος; Η σύσφιξη και η τόνωση ολόκληρης της σιλουέτας με φυσικό τρόπο. Και για να μιλήσουμε και με νούμερο: παντελόνι ένα νούμερο μικρότερο σε λιγότερο από 28 ημέρες.

8492 Vinosculpt Range 4

Κι αν μπορούμε εμείς να προσθέσουμε κι ένα 5ο βήμα στην ρουτίνα Vinosculpt, αυτό θα ήταν το εξής: ξεκίνα να αναζητάς τους προορισμούς που θα απογειώσουν το καλοκαίρι σου, οι διακοπές είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις!