Black Friday 2022: Όλα τα tips, για να μάθεις από τους πρώτους τις προσφορές της attrattivo

Black Friday 2022: Όλα τα tips, για να μάθεις από τους πρώτους τις προσφορές της attrattivo

Η μέρα που περιμένουν όλες οι fashionista πλησιάζει και αυτό το άρθρο θα σου δώσει info, για να προετοιμαστείς καλύτερα απ’ όλους για την attrattivo black Friday!

Tο αγαπημένο fashion brand θα έχει τα ρούχα της χειμερινής του κολεξιόν στις καλύτερες τιμές, γι’ αυτό φρόντισε από τώρα να εγγραφείς στο newsletter και να κάνεις follow στα social media, ώστε να ανακαλύψεις τα κομμάτια που σου αρέσουν περισσότερο και να ετοιμάσεις τη wish list σου. Κι επειδή γνωρίζουμε ότι δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, σου έχουμε εδώ ορισμένα key-buys από τη συλλογή Game Changers FW ’22-‘23.

272.jpg

Όπου να ‘ναι μπαίνουμε στο χειμώνα και είναι η τέλεια ευκαιρία, για να αποκτήσεις τα πανωφόρια που θα κρατήσουν το σώμα σου ζεστό και το στιλ σου αψεγάδιαστο. Στην attrattivo μας εντυπωσίασε η μεγάλη ποικιλία στα παλτό και στα μπουφάν, αφού η κολεξιόν περιλαμβάνει διαφορετικά μήκη, υφές και χρώματα. Θα βρεις πανωφόρια σε neutral colors, σε μπλε αποχρώσεις, στο χρώμα της μέντας, πορτοκαλί, εμπριμέ, με faux fur, μπουκλέ, με γυαλιστερή ή δερμάτινη όψη και άλλα. Εμείς ξεχωρίσαμε το καρό παλτό με πέτο στην off-white απόχρωση, γιατί θα είναι πάντα on-trend και κατάλληλο για statement εμφανίσεις.

Επιπλέον, στο «στόχαστρο» για τις black Friday προσφορές μπαίνουν τα φορέματα με prints, τα cozy πολύχρωμα πλεκτά, οι ζακέτες με τις ιδιαίτερες πλέξεις, αλλά και τα stylish αξεσουάρ και παπούτσια του brand που θα ολοκληρώνουν τα outfits σου. Πρόσθεσε στη λίστα σου και το απόλυτο layering item του χειμώνα: μια ζακέτα σε earthy tones που θα τη φοράς και πάνω από το φόρεμά σου με μια elegant ζώνη στη μέση.

1156.jpg

Κι επειδή οι super εκπτώσεις δεν αφορούν μόνο τα φυσικά καταστήματα, αλλά και το e-shop, κάνε εύκολα και γρήγορα την εγγραφή σου από εδώ στο newsletter της attrattivo, ώστε να μάθεις από τους πρώτους πότε ξεκινούν!

Κάνε την εγγραφή σου εδώ: https://www.attrattivo.gr/el/black-friday-attrattivo