Σταρ Κύπρος 2012: Όλα όσα έζησα

Ήταν ένα σαββατοκύριακο, με πολλή δουλειά, ωραίες εμπειρίες και όμορφη παρέα.

Τελικά, το να έχεις μία φίλη σου μαζί σε μία δουλειά, μπορεί να σου προσφέρει αρκετή διασκέδαση και να μετατρέψει μία δουλειά σε ψυχαγωγία.

Κάθε φορά που πηγαίνω στην Κύπρο για δουλειά, περνάω όμορφα. Οι άνθρωποι, είναι χαμογελαστοί, είναι ευδιάθετοι και όσο και αν θέλουν η δουλειά τους να έχουν ένα άρτιο και καλό αποτέλεσμα, έχουν την ικανότητα να μην σε αγχώνουν, αλλά αντίθετα να σε ηρεμούν.

Έτσι έγινε και φέτος στα καλλιστεία. Όπως και πέρυσι, είχα μία εξαιρετική συνεργασία με όλη την παραγωγή του Σίγμα και η αλήθεια είναι, πως για ακόμα μία φορά, κάναμε μία πολλή καλή δουλειά.

Οι γονείς εκείνο το βράδυ, αρκετά φανατισμένοι, με πανό μέσα στο Παβίλλιον, κάθε φορά που έβγαινε στη σκηνή η δική τους υποψήφια, έκαναν διαγωνισμό για το ποιος θα κάνει τον μεγαλύτερο θόρυβο.

Μαζί μου, είχε έρθει μία πολύ καλή μου φίλη και το βράδυ, έβλεπα στα μάτια της, την εμπιστοσύνη, αλλά και τον ενθουσιασμό της για το πόσο καλά κυλούσε η βραδιά αλλά και για το πόσο καλά είχα καταφέρει να φέρω εις πέρας, ένα αρκετά μεγάλο show.

Έτσι γίνεται βέβαια με τους ανθρώπους που μας αγαπούν. Θέλουν να μας βλέπουν να λάμπουμε, να είμαστε καλοί σε αυτό που κάνουμε, και από εκεί και πέρα, η χαρά είναι διπλή και ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους.

Με τα κορίτσια, ήταν λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα φέτος και ο λόγος, γιατί μέσα από τις ειδικές εκπομπές που είχαμε γυρίσει, είχαμε δεθεί, είχαμε δει τις δυνατότητές τους, τις αδυναμίες τους, αλλά κυρίως την εξέλιξή τους.

Έτσι, η αγωνία ήταν και για εμάς μεγαλύτερη. Η χαρά όμως, που μπορείς να δεις στα πρόσωπα όσων διακρίθηκαν, είναι πολλή σημαντική για όλους. Βλέπεις την ελπίδα, βλέπεις τα όνειρα στα πρόσωπά τους και χαίρεσαι με τη στιγμή που κατάφεραν να κερδίσουν έστω και έναν μικρό στόχο.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλη την παραγωγή του Σίγμα, που παρά την οικονομική κρίση, δεν τα παράτησαν, κατάλαβαν πως η ανάκη για χαμόγελα και όμορφα πρόσωπα είναι ακόμα μεγαλύτερη και παρά τις δυσκολίες, καινοτόμησαν με νέες ιδέες και νέους στόχους.

Κρίμα, που εμείς εδώ και φέτος, δεν καταφέραμε να διοργανώσουμε τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς. Κρίμα, γιατί όσο και αν φαίνεται ανούσιο στις μέρες μας, είναι ένας θεσμός, που χρόνια τώρα, έδινε νέα όνειρα σε νέα κορίτσια...

Επιστροφή στην καθημερινότητά μας όμως.

Επιστροφή στα δικά μας και στο queen.gr.

Μου λείψατε.

Καλή εβδομάδα να έχουμε