Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Αλεξάνδρα Τσόλκα

Θυμάμαι πέρυσι, μεσημέρι πρέπει να ήταν, έμαθα μέσα απο μία τηλεφωνική μου συνομιλία, πως η Αλεξάνδρα Τσόλκα, μόλις είχε αποχωρήσει από την IMAKO. Η αλήθεια είναι πως, δεν το πίστευα στην αρχή. Η Αλεξάνδρα για το Down Town ήταν πολύτιμη, όπως και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ο Πάνος Ζόγκας.

Αμέσως, χωρίς να σκεφτώ το πως και το γιατί, την πήρα τηλέφωνο ( σαν να μην ήθελα να την προλάβει κάποιος άλλος ) και της ζήτησα να βρεθούμε στο γραφείο μου.

Δεν είχα το budget, δεν είχα τα χρήματα, αλλά ήθελα τουλάχιστον να κερδίσω χρόνο.

Την λάτρευα την πέννα της και την αγαπώ ακόμα.

Μέχρι να έρθει η στιγμή για το ραντεβού, είχα ήδη πάρει το πράσινο φως και την εμπιστοσύνη από τη διοίκηση για την απόφασή μου. Η Αλεξάνδρα, ήθελε κάτι καινούργιο, εγώ ήθελα μία άποψη και κάπως έτσι ( και με πολλές αγκαλιές, ξεκίνησε αυτή η συνεργασία )

Η Αλεξάνδρα, πραγματικά κρύβει μία queen μέσα της. Είναι ένα πλάσμα, που θέλει αγάπη και στοργή και ας είναι μάνα 2 παιδιών.

Έχει χιούμορ, αυτοσαρκασμό, έχει άποψη και σίγουρα έχει πείρα και εμπειρία τόσα χρόνια στο χώρο.

Εγώ δεν θα μπορούσα με τίποτα να της επιβάλλω τον τρόπο γραφής ( Ποια είμαι άλλωστε )

Πιστεύω στην ελευθερία, πιστεύω στην επιλογή, διαφορετικά, δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις κάποιον με σκοπό  να τον αλλάξεις. Όπως τον σύντροφό μας, τον διακοσμητή, τον αρχιτέκτονα, που ενώ τον εμπιστεύεσαι στην αρχή, μετά έχεις άποψη διαφορετική και η κατάληξη είναι το αποτέλεσμα να μην αρέσει σε κανέναν.

Και επειδή κάπου πρέπει να καταλήξω, πριν μας πιάσουν οι ευαισθησίες μας, έχω να πω το εξής:

Φτάνουν στιγμές, που όσο και να μην σε βολεύει, οφείλεις να θέλεις το συμφέρον του άλλου.

Και αυτή η στιγμή, είναι τώρα...

Θέλω να σε ευχαριστήσω λοιπόν και να σου ευχηθώ και από εδώ, καλή συνέχεια

Και είμαι σίγουρη, πως όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή για κάποιο λόγο. Όλα γίνονται για το καλύτερο μας, αρκεί να το πιστεύουμε και να το θέλουμε πολύ.

Kiss Kiss λοιπόν, χωρίς bang