Οι Κολικοί και πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε

Όταν γίνεσαι μανούλα, η ευτυχία, είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Αυτό που ήθελες, έγινε πραγματικότητα και ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι, είναι μέσα στην αγκαλιά σου, γεμάτο γαλήνη.

Τόσο εύθραυστο και τόσο ευάλωτο, που φοβάσαι και για τον παραμικρό ήχο που θα βγάλει.

Αυτό συμβαίνει με τις νέες μαμάδες. Μαζί με την ευτυχία, έρχεται και το μόνιμο άγχος στο μυαλό.

Κάθε δάκρυ και μία μαχαιριά. Κάθε φωνή και μία αναταραχή μέχρι να επιβεβαιωθείς πως όλα είναι καλά. Kαι μπορεί να χρειάζεται χρόνος για να μάθουμε τις ανάγκες του, το κλάμα του, το γέλιο του, αλλά τους πρώτους μήνες έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολλά που μέχρι τότε δεν είχαμε ξαναδεί. Μέχρι τότε, απλά ακούγαμε.

Οι κολικοί για παράδειγμα. Πως τους αντιμετωπίζουμε; Δοκιμάσατε ό,τι πρακτικό είχε πάρει το αυτί σας. Από ηλεκτρική σκούπα, απορροφητήρα, πιστολάκι για τα μαλλιά, ό, τι και αν στο άκουσμα σας είχε φανεί αστείο, το δοκιμάσατε, γιατί το κλάμα του μωρού σας, σας ράγιζε την καρδιά.

Και δεν είναι μόνο ο πόνος που γνωρίζουμε πως θα είναι μεγάλος, αλλά το ότι νιώθουμε πως δεν μπορούμε να βοηθήσουμε εκείνη την στιγμή το μωρό μας.

Εγώ, άκουγα πάντα από τις φίλες μου που είχαν μεγαλύτερα παιδιά, τι έκαναν σε παρόμοιες καταστάσεις και αναλόγως, προχωρούσα στη συγκεκριμένη τακτική ή όχι.

Έτσι, δοκίμασα και το Novalac AC. Από μία φίλη μου, που μου είπε πως θα μπορούσα να βοηθήσω τον Φίλιππο, αλλάζοντας το γάλα και δίνοντάς του ένα πιο εξειδικευμένο που είναι για κολικούς.

Δεν χρειάζεται να σας πω, πως αισθάνθηκα όταν ανακούφισα το μωρό και όταν είδα να σταματάει εκείνο το εκκωφαντικό κλάμα. Νομίζω πως μπορείτε να καταλάβετε, γιατί είναι η εικόνα που θέλουμε να βλέπουμε κάθε μέρα στο πλάσμα που λατρεύουμε όσο τίποτα άλλο. Ένα πρόσωπο γεμάτο ηρεμία και γαλήνη.

Λύσεις υπάρχουν. Αρκεί να τις δοκιμάσουμε και να είναι οι σωστές.

Γι’ αυτό σας προτείνω το NOVALAC 

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο www.novalac.gr