Δείτε το άγνωστο εξώφυλλο της Βάνας Μπάρμπα, 25 χρόνια πριν!

Δείτε το άγνωστο εξώφυλλο της Βάνας Μπάρμπα, 25 χρόνια πριν!

Η Βάνα από την αρχή!

Βρήκα δυο εξώφυλλα με την Βάνα Μπάρμπα. Tο πρώτο είναι εξώφυλλο της από τον Ταχυδρόμο του 1987 τότε που η Βάνα ήταν ένα ακόμα μοντέλο και το κατάλληλο πρόσωπο να διαφημίσει ρούχα και αξεσουάρ. Μάλιστα στο περιοδικό δεν υπάρχει το όνομα της στο εξώφυλλο, παρά μόνο τίτλος για τα ρούχα και τον φωτογράφο που δεν ήταν άλλος από τον υπέροχο Τάκη Διαμαντόπουλο. Το δεύτερο πέντε χρόνια αργότερα από το περιοδικό COLT το 1993 ως σύμβολο πια του σεξ να δίνει τις δικές της απαντήσεις σε ερωτήσεις λέξεις κλειδιά, στον δημοσιογράφο Πάνο Ζόγκα. Απολαύστε την.

Για την Ελλάδα: Απ την Ελλάδα μπορεί να ξεπηδήσει η έμπνευση και η σοφία η η αυτοπεποίθηση και ο κίνδυνος .Οι έλληνες συνδυάζουν τον ορθολογισμό και τον παραλογισμό μ ένα τρόπο ιδιαίτερα ερεθιστικό για τον 20ο αιώνα.
θάλασσα: Εξαγνισμός-ηρεμία –όνειρα.
Πολιτική: Απόσταση από την υπόσχεση.
Εθνική οδός: Θλίψη!
Κλαρίνα: Όμορφο κλάμα, καμιά φορά θυμάμαι το χωριό μου και πάω και χορεύω.
Άντρες: Καλοί ίσως και καλύτεροι.
Χρήμα :Επικίνδυνο, σε χαλάει.
Δόξα: Εμπόριο ματιών. Eίναι σαν τον έρωτα μια την αποζητάω , μια την διώχνω.
Χρόνος: Τον φοβάμαι μα τώρα ξέρω .Όσο παλιώνουμε τόσο καλύτεροι γινόμαστε.
Νύχτα: Όμορφη απατηλή και χωρίς αλκοόλ, πολύ μοναχική.
Έρωτας: Τον ψάχνω ακόμη.
Μάνα: Τα πάντα.
Πατέρας: Μετά από τα πάντα.

Πόσο μέσα είναι η Βάνα μετά τόσα χρόνια. Επίσης θέλω να ξέρετε ότι η Βάνα Μπάρμπα είναι γούρικη και τις καλύτερες χρονιές τις έχω περάσει κάνοντας αλλαγή χρόνου στα υπέροχα πάρτι που πάντα οργάνωνε με επιτυχία. Ευχές λοιπόν από το Τime Μachine και το αιώνιο σύμβολο Βάνα, για μια υπέροχη χρονιά, με κέφι και αισιοδοξία και μια υπόσχεση ότι θα καταφέρουμε μια καινούρια υπέροχη ζωή!