Oscars 2013: Τι κάνουν οι stars στο πρόσωπό τους πριν βγουν στο red carpet;

Oscars 2013: Τι κάνουν οι stars στο πρόσωπό τους πριν βγουν στο red carpet;

Οι πιο διάσημοι skin experts του Hollywood αποκαλύπτουν τα αγαπημένα treatments των celebrities

«Το κόκκινο χαλί είναι αμείλικτο», λέει στους New York Times η facialist Nichola Joss, στην ατζέντα της οποίας υπάρχουν ονόματα όπως της Keira Knightley, Anne Hathaway, Sienna Miller, Jessica Chastain. «Μπορείς να δεις το παραμικρό, μπορεις να δεις ένα σπυράκι πριν καν βγει στο πρόσωπο».

«Σε αυτά τα Oscars, η τέλεια επιδερμίδα είναι το απόλυτο ζητούμενο καθώς η Sienna Miller και η Olivia Munn ανέβασαν ψηλά τον πήχυ με το "γυμνό", φωτεινό πρόσωπό τους στις Χρυσές Σφαίρες». Εκτός από το πρόσωπο όμως, η Nichola Joss λέει πως κάνει και αντίστοιχα treatments στην πλάτη των stars, ανάλογα με το κομμάτι που πρόκειται να φορέσουν.

O Dr. David Colbert, ο οποίος είναι "υπεύθυνος" για την πορσελάνινη επιδερμίδα της Naomi Watts και της Rachel Weis και η Tracie Martyn, που φροντίζει την Kate Winslet, Jennifer Connelly και την Rachel Zoe, μετακομίζουν από τη Νέα Υόρκη στο Los Angeles ένα μήνα νωρίτερα- μάλιστα για τα φετινά Oscar η ατζέντα του είναι ήδη κλεισμένη με 75 ραντεβού για το περίφημο Triad Medical facial, το οποίο περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση, laser και χημικό peeling (το κόστος του ξεκινάει από τα 800 δολάρια ανα συνεδρία).

Βέβαια, υπάρχουν και οι stars της τελευταίας στιγμής που ψάχνουν να κλείσουν ραντεβού με την Tracie Martin για το Red Carpet facial (με τιμή από 450 δολάρια) που διαρκεί μια ώρα και βασίζεται στο λεμφικό μασάζ - άλλο περιζήτητο treatment είναι εκείνο που σμιλεύει τα μπράτσα, την κοιλιά και τα πόδια, σαν ένα mini lifting.

Η Amanda Seyfried, η Helen Mirren και η Kristen Bell είναι ανάμεσα στις stars που εμπιστεύονται την skin expert Kate Somerville, η οποία κάνει συνήθως τρία διαφορετικά treatments στις διάσημες πελάτισσές της σε κάθε ραντεβού τους, αφιερώνοντας σε κάθε μία 2 με 3 ώρες. Για παράδειγμα, πολλές celebrities κλείνουν ραντεβού για laser toning, light therapy και White Room Facial έξι με οκτώ εβδομάδες πριν το κόκκινο χαλί: «Καταστρώνουμε μαζί το σχέδιο της προετοιμασίας τους. Ειναι μια περίοδος με πολύ άγχος γιατί δεν επιτρέπεται να γίνει κανένα λάθος», είπε η ειδικός τα ραντεβού με την οποία κοστίζουν από 300 έως 1500 δολάρια.

Ο Ole Henriksen, ιδιοκτήτης του ομώνυμου spa στην Sunset Boulevard (ένα από τα αγαπημένα των Charlize Theron, Mark Wahlberg, Ellen DeGeneres) λέει πως για πολλούς από τους διάσημους πελάτες του το ζητούμενο είναι απλά να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν: «Οι περισσότεροι την περιοδο πριν τα Oscars επιλέξουν θεραπείες που διώχνουν το στρες, όπως μασάζ, ρεφλεξολογία, βελονισμό».