Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας... για τα μάτια σας μόνο!

Η τελευταία λέξη της κοσμετολογίας... για τα μάτια σας μόνο!

Η Vichy υπογράφει το Liftactiv Serum10 Μάτια & Βλεφαρίδες - ό,τι πιο high-end έχουμε δει μέχρι σήμερα

Το 2011 η Vichy δημιούργησε το Liftactiv Serum 10, έναν πρωτοποριακό ορό βασισμένο στην υψηλή συγκέντρωση Ραμνόζης (10%), την πρώτη δραστική ουσία που είναι ικανή να αναζωογονήσει το θηλώδες χόριο- και επομένως την επιδερμίδα εκ των έσω. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως πολύ γρήγορα έγινε το αγαπημένο προϊόν των beauty addicts σε πολλές χώρες του κόσμου.

Σήμερα, η Vichy προχωράει στο επόμενο κεφάλαιο: κάνει focus στα μάτια με ένα προϊόν που είναι ό,τι πιο καινοτόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην κατηγορία του και μάλιστα διαθέτει το έξτρα προσόν να περιποιείται και τις βλεφαρίδες, οι οποίες με την παροδο του χρόνου έχουν την τάση να χάνουν το πάχος και το μήκος τους, με αποτέλεσμα το βλέμμα να δειχνει κουρασμένο, γηρασμένο.

Στο νέο Liftactiv Serum 10 Μάτια και Βλεφαρίδες πρωταγωνιστεί και πάλι η Ραμνόζη (10%), η πρώτη φυσική δραστική ουσία με πλήρη αναζωογονητική δράση σε όλα τα δερματικά κύτταρα και σε όλα τα επίπεδα του δέρματος, η οποία είναι κατάλληλη και για το ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, τα Εργαστήρια της Vichy ενίσχυσαν τη φόρμουλα με συστατικά με επίστρωση λεπτού φωτός πέρλας και λεπτά μόρια που εξασφαλίζουν την ιδανική διάχυση του φωτος στην περιοχή των ματιών. Τέλος, τα ceramides, φυσικά στοιχεία μιας νεανικής βλεφαρίδας, ενισχύουν τη μεσοκυττάρια ουσία των βλεφαρίδων, τις ενδυναμώνουν και αποκαθιστούν τον όγκο τους. Τα συγκεκριμένα ceramides που επέλεξαν οι επιστήμονες της Vichy διαθέτουν τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ είναι διάσημα και για την αντιρυτιδική και ενυδατική τους δράση στην επιδερμίδα. Η υποαλλεργική φόρμουλα του Liftactiv Serum 10 Μάτια και Βλεφαρίδες δεν διαθέτει άρωμα, εχει υψηλή περιεκτικότητα σε ιαματικό νερό Vichy, απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει ούτε το παραμικρό ίχνος λιπαρότητας, ενώ αφήνει μια απολαυστική αίσθηση άνεσης και απαλότητας.

Μόνο με μία σταγόνα, μέσα σε ένα μήνα, τα μάτια μεταμορφώνονται πλήρως, οι ρυτίδες στο περίγραμμα του ματιού και στο ποδι της χήνας υποχωρούν ορατά και τα μάτια ειναι πιο λαμπερά και λιγότερο κουρασμένα. Όσο για τις βλεφαρίδες, ανανεωμένες, πυκνότερες, πιο εύπλαστες και φωτεινές, γίνονται πιο ανθεκτικές στο σπάσιμο και την επιφανειακή φθορα- απλά τέλειο!