Όσκαρ 2013: Τι θα φορέσουν οι stars στο κόκκινο χαλί;

Όσκαρ 2013: Τι θα φορέσουν οι stars στο κόκκινο χαλί;

Το Queen κάνει στυλιστικές προβλέψεις

Αυτή την Κυριακή είναι η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ- το απόλυτο red carpet event της χρονιάς και ήδη περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να δούμε ποιους σχεδιαστές θα εμπιστευτούν οι stars της φετινής τελετής. Το Queen κάνει τις προβλέψεις του. Ξεκινάμε από τα εύκολα.

Με δεδομένο ότι οι Jennifer Lawrence και Marion Cotillard είναι πρόσωπα του οίκου Dior, το πιθανότερο είναι να τις δούμε με τα παραμυθένια βραδινά δια χειρός Raf Simons. Η Anne Hathaway, με την σειρά της, επειδή μας έχει συνηθίσει σε κλασικά, Old Hollywood Glam σύνολα, θα περιμέναμε, με το κοντοκουρεμένο κεφάλι της, να φορέσει κάτι ελαφρώς πιο edgy. Μπορούμε να την φανταστούμε με ένα gothic chic βραδινό του οίκου Valentino.

Οι μακριές, αιθέριες μπούκλες της Amanda Seyfried μας εμπνέουν για ένα ονειρεμένο, ανοιχτόχρωμο φόρεμα του Zuhair Murad με λαμπερές λεπτομέρειες (ίσως χρυσές), ενώ θεωρούμε ότι η αγαπημένη κοκκινομάλλα, Jessica Chastain, θα έδειχνε υπέροχη με μία δημιουργία της Monique Lhuillier, όπως αυτές με τις πολύτιμες λεπτομέρειες από το catwalk για την σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013. Για τη Naomi Watts, αν και μπορεί να το παρακάνουμε, θα επιλέγαμε ένα σέξι φόρεμα του οίκου Gucci, σε έντονο χρώμα που θα αναδείκνυε τέλεια την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της. Η Kerry Washington, που συνηθίζει τις τολμηρές επιλογές στο κόκκινο χαλί, θα θέλαμε να εμφανιστεί με ball- gown του οίκου Marchesa.

Διαβάστε ακόμα:
Oscars 2013: Τι κάνουν οι stars στο πρόσωπό τους πριν βγουν στο red carpet;
Jennifer Lawrence: το στυλ της υποψήφιας Α Γυναικείου Ρόλου των βραβείων Oscar
Τα κορυφαία ατυχήματα των stars στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ