Μόνο στο queen.gr. Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης προβλέπει τους φετινούς νικητές των Όσκαρ

Μόνο στο queen.gr. Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης προβλέπει τους φετινούς νικητές των Όσκαρ

Δείτε ποια είναι τα φαβορί , οι επικίνδυνοι αντίπαλοι και τα αουτσάιντερ

Λίγα 24ώρα πριν τα φετινά βραβεία Όσκαρ και όλοι αναρωτιούνται ποια ταινία ή ποιος star θα πάρει το πολυπόθητο αγαλματάκι σπίτι του.
Το queen.gr επικοινώνησε με τον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα από τον καθένα τα βραβεία Όσκαρ., τον Παναγιώτη Τιμογιαννάκη. Ο κριτικός ταινιών μας δίνει τις προβλέψεις του για τα Όσκαρ και συνήθως δεν κάνει ποτέ λάθος
Ας δούμε ποιοι ηθοποιοί θα φύγουν από την αίθουσα με το Όσκαρ ερμηνείας

Α' αντρικού ρόλου
Οι υποψήφιοι:
Bradley Cooper Silver Linings Playbook
Daniel Day-Lewis Lincoln
Hugh Jackman Les Misérables
Joaquin Phoenix The Master
Denzel Washington Flight

Τι προβλέπει ο Παναγιώτης:
Νικήτη βλέπω τον Daniel Day-Lewis γιατί είναι το τέλειο performance. Αν τυχόν και δεν το πάρει αυτός ο πιο επικίνδυνος είναι ο Hugh Jackman γιατί παίζει, τραγουδώντας και μάλιστα με καταπληκτική φωνή και αυτό δεν το βρίσκουμε συχνά και πριν βάλεις τον σταυρό δίπλα στον νικητή, το σκέφτεσαι.

Α' γυναικείου ρόλου
Οι υποψήφιες:
Jessica Chastain Zero Dark Thirty
Jennifer Lawrence Silver Linings Playbook
Emmanuelle Riva Amour
Quvenzhané Wallis Beasts of the Southern Wild
Naomi Watts The Impossible


Τι προβλέπει ο Παναγιώτης:
Είναι ολοφάνερο πώς το Hollywood ψάχνει για καινούργιες δυνάμεις και είμαι ανάμεσα στη Jessica Chastain και στη Jennifer Lawrence. Καμία από τις δύο για την ώρα που μιλάμε δεν είναι αυτό που λέμε Οσκαρούχα πρωταγωνίστρια, ο πήχης κατεβαίνει. Μεταξύ λοιπόν των δύο, αν και η Jessica είναι καλύτερη ηθοποιός, η Jennifer Lawrence είναι αυτή που έχει το ρόλο. Υπάρχουν σκηνές που, μέσα σε ένα πλάνο και ένα καρέ μπορεί να δείχνει όλα τα ανεβοκατεβάσματα της γκάμας της, άρα της δίνει προβάδισμα κα πάει για φαβορί.
Η εναλλακτική περίπτωση απέναντί της νομίζω δεν είναι η Jessica, αλλά η γαλλίδα η Emmanuelle Riva με την ταινία "Η αγάπη". To πρόβλημα με την Emmanuelle είναι ότι δεν είναι μια γαλλίδα ηθoποιός μύθος όπως η Σιμόν Σινιορέ ή η Κατρίν Ντενέβ για να είμαστε σίγουροι ότι θα πέσουν με τα μούτρα πάνω της, διότι για τα βραβεία ψηφίζουν όλοι οι κλάδοι. Με άλλα κριτήριο ψηφίζει ο μοντέρ, με άλλο ο σεναριογράφος και αλλιώς θα την δει ο σκηνοθέτης και αυτό το σύνολο είναι το αποτέλεσμα γι αυτό και έχει δύναμη, γιατί είναι το βραβείο των 6 χιλιάδων ανθρώπων.

Β' αντρικός ρόλος
Οι υποψήφιοι:

Alan Arkin Argo
Robert De Niro Silver Linings Playbook
Philip Seymour Hoffman The Master
Tommy Lee Jones Lincoln
Christoph Waltz Django Unchained

Τι προβλέπει ο Παναγιώτης:
Εδώ αλληλοαπειλούνται. Πάμε για Robert De Niro ή για Tommy Lee Jones; Όσο περνούν οι μέρες σκέφτομαι την ερμηνεία του De Niro περισσότερο. Η μόνη μου ένσταση ή μάλλον ενδοιασμός είναι ότι επειδή έχει 2 Όσκαρ ο De Niro για ρόλους ιστορικούς, αν θα θεωρηθεί και αυτός ο ρόλος, ως ρόλος για τρίτο Όσκαρ. Αν δεν θεωρηθεί πάμε για τον Tommy Lee Jones.

Β΄ γυναικείος ρόλος
Amy Adams The Master
Sally Field Lincoln
Anne Hathaway Les Misérables
Helen Hunt The Sessions
Jacki Weaver Silver Linings Playbook


Τι προβλέπει ο Παναγιώτης:
Εδώ είναι πιο σύντομα κα πιο δεδομένα τα πράγματα. Το βραβείο πάει στην Anne Hathaway γιατί αυτά που ισχύουν για τον Jackman, ακριβώς τα ίδια τα έχει και αυτή και δεν νομίζω ότι απειλείται και από καμία άλλη