Και ξαφνικά...μαύρο!

Και ξαφνικά...μαύρο!

Χθες, ήταν ένα διαφορετικό βράδυ! Και το χειρότερο, δεν ήταν κανείς προετοιμασμένος!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά μέχρι και χθες, δεν είχα πάρει είδηση για το τι ακριβώς γινόταν.

Για κάποιες περικοπές ακούγαμε στην Κρατική τηλεόραση, αλλά μέχρι εκεί. Για το πότε και πόσες απολύσεις, δεν είχε πάρει το αυτί μου.

Από το να ακούγονται οι απολύσεις, μέχρι να κλείσει η Κρατική τηλεόραση, είναι μακρύς ο δρόμος και πόσο μάλλον στην Ελλάδα που έχουμε συνηθίσει για άλλα και άλλα να περιμένουμε και να μην βλέπουμε αποτελέσματα. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που από εδώ ξεκίνησε η Δημοκρατία και ο διάλογος.

Άγρια εικόνα η χθεσινή. Ακόμα και για εμάς που καθόμασταν στον καναπέ μας.

Την μία να βλέπεις την Έλλη Στάη και την άλλη στιγμή, να βλέπεις μαύρο!

Βίαιο πράγμα...Άσχημα συναισθήματα που κανείς δεν θελει ούτε να βιώνει ο ίδιος αλλά ούτε να συμβαίνουν στον τόπο που γεννήθηκε!

Η αλήθεια είναι πως, δεν είμαι φαν της κρατικής τηλεόρασης! Η αλήθεια είναι πως, κατά καιρούς όλο και κάποιοι θα έχουν περάσει από εκεί που δεν άξιζαν και που πήραν παχυλούς μισθούς, αλλά μαζί με τα ξερά, δεν καίγονται και τα χλωρά!

Ξαφνικά, τώρα, μας πείραξε το χαράτσι τη ΕΡΤ που πληρώνουμε χρόνια!

Και επειδή δεν μπορεί ίσως κάποιος ή κάποιοι να αξιολογήσουν ποιοι πρέπει να μείνουν και ποιοι να φύγουν, σκέφτηκαν αυτή την άγρια λύση για έναν λαό που αυτή τη στιγμή, πονάει, προσπαθεί, δεν ακούγεται και κυρίως δεν αντιδρά!

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ!