Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του όμορφου Σπύρου Φωκά 53 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες του όμορφου Σπύρου Φωκά 53 χρόνια πριν!

Ο Σπύρος Φωκάς στην αρχή της καριέρας του.

Ο όμορφος γόης Σπύρος Φωκάς γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1937 στην Πάτρα.
Στην αρχή πήγε σε ιδιωτικό σχολειό της Πάτρας και στην συνέχεια στο 2ο γυμνάσιο της Αθήνας, στην Καλλιθέα.
Θα θεωρούσε κανείς ότι έζησε άτακτα παιδικά χρόνια με σκασιαρχεία και καζούρες όπως συνηθίζονταν στους όμορφους επαναστάτες σταρ, απεναντίας ήταν ήσυχος, καλός και πειθαρχικός.
Η μητέρα του θα πει :Όταν συζητούσα μαζί του, για το μέλλον του, για το τι θα κάνει όταν μεγαλώσει, διαφωνούσαμε γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί καμιά υπαλληλική δουλειά γραφείου. Από τα παιδικά του χρόνια ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ήταν η οθόνη μέσα στα όνειρα του.
Και τα κατάφερε. Από το 1958 που ξεκίνησε με την ελληνική ταινία '' Ματωμένο ηλιοβασίλεμα'' μέχρι το 1960 είχε γυρίσει ήδη αρκετές ταινίες και στο εξωτερικό.
Σε δυο χρόνια είχε καταφέρει να δουλέψει με τον Βισκόντι στον ''Ρόκκο και τα αδέλφια του'', στην ''Μεσσαλίνα'' με την Μπελίντα Λι, στον ''θάνατο ενός φίλου'' του Φράνκο Ρόσσι, στην ''Βία Μαργκούτα'' με την Αντονέλα Λουάλντι .


Το 1960 επίσης είχε συναντηθεί στην Ρώμη με την Μελίνα Μερκούρη και τον Ζιλ Ντασέν για να πρωταγωνιστήσει στην μεγαλεπήβολη ταινία του Ντασέν ''Ασπασία'' .Ένα όνειρο που έμεινε μόνο στα σχέδια αφού θεωρήθηκε τεράστια παραγωγή.
Και ήταν στην αρχή της καριέρας του...

* Χθες το βράδυ ο Σπύρος Φωκάς παντρεύτηκε!!!