Oil Reflections: ένα υπέροχο έλαιο φροντίδας για τα μαλλιά

Oil Reflections: ένα υπέροχο έλαιο φροντίδας για τα μαλλιά

Με την υπογραφή Wella Professionals

Φανταστείτε το σαν το αγαπημένο σας ενυδατικό προϊόν με αιθέρια έλαια: το Oil Reflections της Wella Professionals είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ λάδι νέας γενιάς που δημιουργήθηκε για να προσφέρει την πιο εκλεκτή φροντίδα στα μαλλιά αλλά και τις αισθήσεις.

«To Oil Reflections ενισχύει την εμφάνιση και αίσθηση του χρώματος των μαλλιών, επειδή βελτιώνει την κατάσταση της τρίχας, κάνοντάς την πιο λεία και με μεγαλύτερη δύναμη αντανάκλασης του φωτός» εξηγεί ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής της Wella Professionals, Josh Wood. «Αυτό σημαίνει ότι τα μαλλιά λάμπουν περισσότερο καθώς αιχμαλωτίζουν το φως. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Το Oil Reflections, όχι μόνο κάνει τα μαλλιά σας να δείχνουν υπέροχα, αλλά αποτελεί ένα πραγματικό προϊόν της επόμενης γενιάς, οδηγώντας σε ένα άλλο επίπεδο τα οφέλη που μπορεί να προσφέρουν τα έλαια και δίνοντας αποτελέσματα που μπορείτε να απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις».


Στην ελαφριά σύνθεσή του έχει προστεθεί ένα μείγμα από έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο και βιταμίνη Ε (γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση), όμως η υφή του είναι τόσο αέρινη, σα να αγγίζετε μετάξι. Αυτό θα το νιώσετε αμέσως: σε αντίθεση με άλλα λάδια μαλλιών που μπορεί να είναι λιπαρά και να βαραίνουν την τρίχα, το Oil Reflections αφήνει τα μαλλιά απίστευτα ανάλαφρα, ελαστικά και απαλά στο άγγιγμα.

«Όταν βρίσκομαι στα παρασκήνια της Εβδομαδας Μόδας, είναι συνήθως αδύνατο να χρησιμοποιήσω λάδι στα μαλλιά - ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Τα περισσότερα λάδια είναι λιπαρά και μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά. Αλλά το Oil Reflections από τη Wella Professionals είναι ένα προϊόν επόμενης γενιάς, εξαιρετικά ελαφρύ που προσθέτει εκτυφλωτική λάμψη και αντανακλά το φως στα μαλλιά, ενώ συγχρόνως τα αφήνει απαλά και με ελεύθερη κίνηση. Επίσης, μου αρέσει να το χρησιμοποιώ στις φωτογραφήσεις γιατί κάνει το φως να φαίνεται πως αναπηδά πάνω στα μαλλιά, ενισχύοντας το χρώμα και τη λάμψη τους, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα», εξηγεί ο διάσημος hairstylist και Παγκόσμιος Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Wella Professionals, Eugene Souleiman.

Όσο για το άρωμά του, είναι ένα υπέροχο blend από βανίλια, κεχριμπάρι και μόσχο, που προσφέρει μία εμπειρία περιποίησης μαλλιών που θα λατρέψετε.