Velvet Amplifier: Ένα "primer" για τα μαλλιά σας

Velvet Amplifier: Ένα "primer" για τα μαλλιά σας

Η Wella Professionals έκανε ξανά το θαύμα της! 

Το Velvet Amplifier είναι ένα προϊόν styling που ήδη θεωρείται iconic στο χώρο όμως αυτή τη φορά η Wella Professionals Styling ανεβάζει τον πήχυ με μια νέα εκδοχή του.

Το ολοκαίνουριο Velvet Amplifier δρα όπως ένα primer, προετοιμάζοντας κάθε τούφα των μαλλιών να δεχτεί θερμικό ή μη styling, αφήνοντάς τα παράλληλα εξαιρετικά λεία. Ο Eugene Souleiman, διάσημος hairstylist και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της εταιρείας, εξηγεί: «Το Velvet Amplifier είναι με διαφορά το καλύτερο προϊόν styling που έχω χρησιμοποιήσει. Προετοιμάζει τα μαλλιά, ώστε να αντιδράσουν καλύτερα στην εφαρμογή περισσότερων προϊόντων styling, χαρίζοντάς τους απαλότητα και διασφαλίζοντας πιο λείο και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Οι κομμωτές το λατρεύουν γιατί διευκολύνει το styling και έχει απίστευτο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. Κάνει τα μαλλιά ομοιόμορφα, επιτρέποντάς μας να προσαρμόσουμε το κράτημα και να δημιουργήσουμε φανταστικά look ανεξάρτητα από την υφή τους. Επίσης, είναι εξαιρετικά εύκολο για χρήση και στο σπίτι.»

Top tip:

Απλώστε το Velvet Amplifier σε φρεσκολουσμένα μαλλιά – αρκεί ποσότητα ίση με ένα πάτημα της αντλίας. Συνεχίστε το styling των μαλλιών σας όπως συνήθως, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα από τη σειρά Wella Professionals. Θα δείτε πως τα προϊόντα styling θα δράσουν ακόμη καλύτερα, χαρίζοντας στα μαλλιά σας επαγγελματικό αποτέλεσμα.