Είσαι μία πετυχημένη γυναίκα και οι λόγοι είναι οι εξής:

Είσαι μία πετυχημένη γυναίκα και οι λόγοι είναι οι εξής:

Η μαμά είναι μόνη της για λίγες μέρες στην Αθήνα! Και όταν η μαμά είναι μόνη της, αναπολεί...

Βλέπει φωτογραφίες, βίντεο, συγκινείται, νιώθει περήφανη, θυμάται και μέσα σε αυτή την ηρεμία μπορεί και να κοιταχτεί στον καθρέπτη και να πει επιτέλους στον εαυτό της:

«Τα καταφέραμε λοιπόν»

Ναι, σε αυτή την εποχή πρέπει να το πεις: Και αυτό γιατί με όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις ( εσύ μεγαλύτερα η άλλη μικρότερα ) το σίγουρο είναι πως υπάρχουν, θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι καλά!

Καλώς ή κακώς, όταν θα αποφασίσεις πως έτσι είναι, όταν αποφασίσεις πως στο μυαλό σου θα καταλαμβάνουν ελάχιστη θέση, τότε όλα θα γίνουν καλύτερα.

Αλήθεια σου λέω...

Πάρε μία κόλλα χαρτί και σκέψου πως αυτά είναι όλα σου τα προβλήματα. Τύλιξέ το. Κάντο όσο πιο μικρό μπορείς -να γίνει ένα τόσο δα μικρό κομματάκι από χαρτί- και τότε πες, πως, αυτά είναι και τα προβλήματά σου και είναι τόσο μικρά που δεν έχουν τη δύναμη να εγκατασταθούν στο μυαλό σου! Δεν αξίζει να σου «τρώνε» φαιά ουσία!

Δεν αξίζει να μην ζεις!

Τα καταφέραμε λοιπόν γιατί παντρεύτηκες, γιατί μεγάλωσες τα παιδιά σου, γιατί κράτησες τη σχέση σου, γιατί πήρες απόφαση να αλλάξεις τη ζωή σου, γιατί τόλμησες, γιατί έμαθες από τα λάθη σου, γιατί οι θυσίες σου έπιασαν τόπο, γιατί βρήκες δουλειά, γιατί πήρες προαγωγή, γιατί είσαι η καλύτερη μαγείρισα, γιατί είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου, γιατί ερωτεύτηκες, γιατί έχεις φίλους, γιατί η οικογένειά σου είναι καλά, γιατί εσύ είσαι καλά, γιατί γελάς, γιατί...ΖΕΙΣ!

Είσαι μία πετυχημένη γυναίκα λοιπόν, με μικρά, πολύ μικρά προβλήματα που θα ασχοληθείς μαζί τους όταν θα σου χτυπήσουν την πόρτα και μόνο τότε!

Και σίγουρα δεν θα αφήσεις οτιδήποτε μικρό στο μυαλό σου να γίνει μεγαλό!!!!

Καλημέρα!