Makeover by Wella: η 5η νικήτρια του διαγωνισμού μας... με νέο look!

Makeover by Wella: η 5η νικήτρια του διαγωνισμού μας... με νέο look!

Η Κατερίνα Δημοπούλου πήγε το κομμωτήριο ΤΕΟ στη Δροσιά και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών - και της Wella

Μια ακόμα νικήτρια του μεγάλου project "Makeover by Wella" άλλαξε look, από τα χέρια των ειδικών του κομμωτηρίου ΤΕΟ στη Δροσιά!

Η Κατερίνα Δημοπούλου ήταν αποφασισμένη να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό στο στυλ των μαλλιών της και έτσι πήρε μέρος στον διαγωνισμό μας για total hair makeover από την Wella! Ήταν η τυχερή νικήτρια και γρήγορα βρέθηκε να περνάει την είσοδο του κομμωτηρίου ΤΕΟ στη Δροσιά όπου την περίμεναν οι hair experts για να επιμεληθούν την αλλαγή της. Πρώτο βήμα, η αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της με την Illumina Color, την εκπληκτική βαφή της Wella, που συνδυάζει πλούσιο χρώμα και μοναδική λάμψη ενώ δεν ταλαιπωρεί καθόλου την τρίχα.

Επομενο βήμα: η αλλαγή στην κουπ. Ο hairstylist Γιώργος Ζουβελος δημιούργησε ένα μοντέρνο χτένισμα με ανάλαφρη κίνηση ενώ την τελική πινελιά έβαλαν μερικές σταγόνες από το έλαιο Luxoil που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη λάμψη των μαλλιών και τα άφησε εκπληκτικά απαλά αλλά καθόλου βαριά!

Δείτε βήμα βήμα την αλλαγή της Κατερίνας από την Wella και τους hair experts του κομμωτηρίου ΤΕΟ στη Δρoσιά, στο video που ακολουθεί.

Και κάτι ακόμα: λάβετε τώρα μέρος στον διαγωνισμό μας που τρέχει, και με λίγη τύχη μπορεί να είστε η τυχερή που θα ανανεώσει το look των μαλλιών της!

Wella HairMakeover Ep05 H264 from Queen on Vimeo.