Όταν τον πρώην σου δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις

Όταν τον πρώην σου δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις

Δύσκολα τα απωθημένα. Δύσκολα και επικίνδυνα και για τις 2 πλευρές! Και για εσένα που δεν τον έχεις ξεπεράσει, αλλά και για εκείνον που νόμιζε πως μπορούσε μακριά σου

Όταν μία σχέση τελειώνει, πρέπει να τελειώνει ουσιαστικά και κυριολεκτικά λένε. Να μην αφήνεις τίποτα πίσω μισοτελειωμένο, τίποτα που να μην έχεις πει, γιατί μπορεί και να μην σε αφήσει να πας μπροστά.

Ένας πρώην, είναι πρώην, γιατί κάτι θα πήγε στραβά. Κάπου θα κόλλησε η σχέση, κάποιος θα βαρέθηκε, κάπου δεν θα σε κάλυψε ή δεν θα τον κάλυψες εσύ!

Είτε ήσουν έτοιμη, είτε δεν ήσουν,οφείλεις να σταματήσεις να πονάς! Οφείλεις να σταματήσεις να συγκρίνεις, να φέρνεις στο μυαλό σου μόνο τα θετικά και να ψάχνεις να βρεις ποια είναι η επόμενη και τι παραπάνω έχει από εσένα!

Είτε έχει, είτε δεν έχει, πέρα από τον θηλυκό σου εγωισμό, ο πρώην σου δεν θα γίνει νυν! ( με ελάσχιστες εξαιρέσεις και ποτέ δεν συμβαίνει όταν περιμένεις να συμβεί )

Έφταιγες δεν έφταιγες, ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, τα μάγια δεν έπιασαν ποτέ και σε κανέναν, παρά μόνο η αποφασιστικότητα και η αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά για σένα!

Δεν είσαι η μόνη που έχεις ζήσει έναν χωρισμό που δεν τον ήθελες. Δεν είσαι η μόνη που πίστεψες σε ένα πριγκιπόπουλο που άφησε την νύφη στα σκαλιά της εκκλησίας!

Σίγουρα όμως, μπορείς να είσαι η μία και μοναδική που δεν θα κάνει όλα εκείνα για τα οποία θα μετανιωσει μετά!

Κανείς δεν μένει σε μία σχέση απο λύπηση, κανείς δεν μένει σε μία σχέση που είναι μισή.

Μπορεί όμως αν αυτή την σχέση τη αφήσεις να φύγει, να ανακαλύψεις τι εσένα δεν σου έδινε και που εσένα δεν σε κάλυπτε!

Και μην αφήσεις ποτέ μετά από έναν μεγάλο έρωτα - ένα απωθημένο - ένα πάθος, να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο επειδή η ανασφάλεια θα σου έχει χτυπήσει την πόρτα!

Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου, είναι να μην του δώσεις ότι του αξίζει!

Καλημέρα!!!!