Δείτε σπάνιες φωτογραφίες από τα λαμπερά γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη 30 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες από τα λαμπερά γενέθλια της Ζωής Λάσκαρη 30 χρόνια πριν!

Όταν η Ζωή Λάσκαρη γιόρτασε τα 40 της χρόνια!

 

Σήμερα έχει τα γενέθλια της η ζωή Λάσκαρη. Ας θυμηθούμε το λαμπερό πάρτι που έγινε το 1983 όταν έκλεισε τα 40 της χρόνια.
Οι γυναίκες μέχρι τότε είχαν μια αδυναμία, να μην λένε την ηλικία τους. Η Ζωή Λάσκαρη έκανε την ανατροπή και γιόρτασε τα σαράντα της χρόνια. Ήταν 12 Δεκεμβρίου του 1983. Και ένα τρικούβερτο γλέντι στήθηκε με παρουσίες του πολιτικού, εφοπλιστικού και καλλιτεχνικού κόσμου στο μαγαζί 9+9.
Πάνω από 200 άτομα έτρεξαν στο κάλεσμα της Ζωής για να της ευχηθούν. Τα σαράντα καράτια της Ζωής είχαν μια λάμψη κεφιού που κυριάρχησε σε όλους. Ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα, έμπνευση του Βαλεντίνο, που πάνω του δέσποζε ένα τόξο από στρας για να υπογραμμιστεί ο αστερισμός του Τοξότη. Γυρνούσε στα τραπέζια για να τσουγκρίσει την σαμπάνια της με τους καλεσμένους της, που της απέδειξαν την αγάπη τους με την παρουσία τους εκεί.
Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στα μέσα και στα έξω για την επιστήθια φίλη της, που είχε και την πρωτοβουλία να προσφέρει και την τετραώροφη τούρτα των γενεθλίων.
Ο σύζυγος της Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν είχε μάτια παρά μόνο για την Ζωή του και όταν εκείνη έσβησε τα κεριά της τούρτας της έδωσε ένα παθιασμένο φιλί μέσα στις ζητωκραυγές όλων.
Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Γιώργος και η Αγάπη Βαρδινογιάννη, ο Κώστας Μητσοτάκης, ο Μιλτιάδης Έβερτ, ο Χρήστος Τεγόπουλος ,ο Απόστολος Δοξιάδης με την σύζυγο του, ο Αλέξης Μινωτής, η Νόνικα Γαληνέα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον γιο του Βάσια, η Σμαρούλα Γιούλη με τον Βαγγέλη Λειβαδά, ο Κώστας Καρράς με την σύζυγο του, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Σταμάτης Φασουλής και πάρα πολλοί άλλοι.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φαγητό και ποτό, με ευχές για υγεία και επιτυχίες στην πρωταγωνίστρια που έλαμπε από ομορφιά. Ήταν η λαμπρότερη βραδιά τη χρονιάς.


Χρόνια πολλά ωραία και χαρούμενα κυρία Ζωή Λάσκαρη!

DPG Network