Όσκαρ 2014: H Penelope Cruz με φόρεμα Η&Μ

Όσκαρ 2014: H Penelope Cruz με φόρεμα Η&Μ

Μπορεί μια γυναίκα να είναι στιλάτη χωρίς να ξοδέψει μία περιουσία

Μπορεί η Lupita Nyong'o να κατέπληξε τα πλήθη με το Prada απαστράπτον φόρεμά της στο πάρτυ μετά την απονομή των Oscar, του οποίου το κόστος σίγουρα είναι πέρα από τις δυνατότητες μιας κοινής θνητής, η Penélope Cruz όμως, αποδεικνύει πως μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι, θηλυκή και καλοντυμένη με ένα φόρεμα που δεν κοστίζει μία περιουσία, αλλά θα μπορούσε εύκολα μια γυναίκα να αποκτήσει κάνοντας μια βόλτα στο πλησιέστερο εμπορικό.

Η διάσημη ηθοποιός και μαμά, φόρεσε ένα blue-black flamenco-style H&M φόρεμα για το after party του Vanity Fair. Ναι, επαναλαμβάνουμε το φόρεμα ήταν H&M. Η τουαλέτα της Cruz με τις πτυχώσεις και τις διαφάνειες σε midnight-blue απόχρωση, μπορεί να φτιάχτηκε αποκλειστικά για εκείνη, όμως από τις 10 Απριλίου, το οικολογικό αυτό φόρεμα θα κυκλοφορεί στα καταστήματα στο τμήμα Conscious Exclusive collection.

"Η Penélope Cruz είναι μια ηθοποιός που θαυμάζουμε. Είναι θηλυκή κι εντυπωσιακή, έχει προσωπικό στυλ και είναι ακαταμάχητα όμορφη. Είμαι ενθουσιασμένη που μία από τις πιο υποδειγματικές ηθοποιούς στον κόσμο επέλεξε ένα φόρεμα Η&Μ, από οικολογικά υλικά, για μία τόσο σημαντική περίσταση. Ελπίζω αυτό να εμπνεύσει τους πελάτες μας," λέει η Ann-Sofie Johansson, αρχισχεδιάστρια της H&M.

Η Cruz, είναι άλλη μία σταρ που επιλέγει να φορέσει κάτι οικονομικό μετά την εμφάνιση της Michelle Williams στα Bafta του 2012 και της Amanda Seyfried στην πρεμιέρα του In Time.

Για την απονομή πάντως, η Penelope επέλεξε ένα αχνό ροζ Giambattista Valli Haute Couture φόρεμα!

Διαβάστε ακόμη:

Προσπάθησαν αλλά απογοήτευσαν!Οι κακοντυμένες stars των Όσκαρ που θέλουμε να ξεχάσουμε

Ο Javier Bardem και η διπλωματική γκάφα που τάραξε το Μαρόκο και τη Γαλλία!