Όταν η Έλενα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την σχέση της με τον Γιώργο Κωνσταντίνου!

Όταν η Έλενα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για την σχέση της με τον Γιώργο Κωνσταντίνου!

Σπάνια συνέντευξη: Η μοναδική φορά που η όμορφη Έλενα Ναθαναήλ είχε μιλήσει για τον έρωτα της με τον ηθοποιό Γιώργο Κωνσταντίνου

 

Η Έλενα Ναθαναήλ γνωρίστηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο θέατρο που εκείνος δούλευε. Εκείνη είχε βρεθεί όταν είχε πάει να συναντήσει τον Φώτη Μεταξόπουλο για μια δουλειά. Κρατούσε κάποιες φωτογραφίες μαζί της και εκείνος της ζήτησε μια. Έτσι άρχισε μια φιλία που εξελίχθηκε σε ένα πραγματικά δυνατό αίσθημα. Πολύ γρήγορα βρεθήκαν να συζούν στο τέταρτο όροφο μιας μοντέρνας πολυκατοικίας στην οδό Ασκληπιού.

Το 1969,η εικοσιδυάχρονη ηθοποιός θα δώσει, στην Κική Σεγδίτσα, την μοναδική συνέντευξη για τον έρωτα της με τον Γιώργο Κωνσταντίνου:

-Ο Γιώργος είναι ένας θαυμάσιος ηθοποιός και ένας μορφωμένος άνθρωπος. Έχει αυτοπεποίθηση. Τον θαυμάζω γιατί είναι πολύπλευρος.

-Μαλώνουμε, όπως μαλώνουν χιλιάδες ζευγάρια. Θεωρώ αληθινά κουτό και ψυχρό άνθρωποι που ζουν μαζί, και οι οποίοι δεν έχουν βασικές αντιρρήσεις, ο ένας για τον άλλο, να μην μαλώνουν. Δεν βρίσκω φυσιολογικό, άνθρωποι που συνδέονται στενά να μην τσακώνονται. Δεν θα ήταν άνθρωποι, θα ήταν από μάρμαρο. Τώρα επειδή είμαστε περισσότερο εγωιστές από ότι πρέπει και οι δυο, για αυτό τσακωνόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει.

Δημοσιογράφος: -Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Γιώργος σε καταπιέζει. Δεν σε κυκλοφορεί και επιμένει να μένεις στο σπίτι κλεισμένη.

-Ξέρω τις κακοήθειες του κόσμου…

Δημοσιογράφος: -Ώστε κακοήθειες;

-Για όνομα του θεού! Σε ποια εποχή ζούμε… Γιατί επιμένουν να μας κάνουν ήρωες παραμυθιών που σήμερα ούτε στα παιδιά δεν λέγονται. Τι θέλουν λοιπόν να πουν ότι ο Γιώργος είναι ο δράκος που έκλεψε την πεντάμορφη και την έκρυψε σε μια σπηλιά;

Δημοσιογράφος: -Δεν σε ζηλεύει;

-Και βέβαια με ζηλεύει όσο ζηλεύω και εγώ. Τι πιο φυσικό για δυο ερωτευμένους ανθρώπους…

-Ο Γιώργος είναι η πρώτη μου αγάπη. Είχα κάποια φλερτ με άλλους ανθρώπους που ήταν στην ζωή μου. Δεν θυμάμαι να έκανα συγκρίσεις αυτών των ανθρώπων με τον Γιώργο. Ίσως γιατί δεν αποτέλεσαν μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Ίσως γιατί δεν τους ένοιωσα, δεν τους έζησα και δεν τους πόνεσα, όσο τον Γιώργο. Ήταν ασήμαντα φλερτ. Αλλά νομίζω και έτσι να μην ήταν τα πράγματα, ποτέ δεν θα έφτανα στο σημείο των συγκρίσεων. Πιστεύω ότι είναι υποτιμητικό αληθινά όταν έχω δεθεί τόσο στενά με έναν άνθρωπο, να κάθομαι και να τον συγκρίνω με άλλους.

-Στον Γιώργο Κωνσταντίνου με τράβηξε ότι είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσωπικότητα, με πολλά και καλά αισθήματα.

Δημοσιογράφος: -Σε απασχολεί πάντα η κοινή γνώμη;

-Ανάλογα με τις κακοήθειες…

Δημοσιογράφος: -Από ότι ξέρουμε τον τελευταίο καιρό εσύ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου φέρεστε να λέτε, ότι πολλοί άνθρωποι είναι εναντίον σας. Ή απλώς πρόκειται για υποθέσεις σας;

-Δεν νομίζω να είναι υποθέσεις..

Δημοσιογράφος: -Και που αποδίδεις αυτήν την κακοήθεια;

-Πιθανόν σε επαγγελματική ζήλεια ή σε προσωπική αντιπάθεια.

Δημοσιογράφος: -Οι φιλοδοξίες σου σαν γυναίκα που σταματούν;

-Θα ήθελα να κάνω πολλά παιδιά

Δημοσιογράφος: -Με τον Γιώργο Κωνσταντίνου;

-Με τον άνθρωπο που θα παντρευτώ, ασφαλώς!

Στις 4 Μαρτίου συμπληρώθηκαν 6 χρόνια που η πιο όμορφη ελληνίδα ηθοποιός πέρασε στην αθανασία.