Όταν ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για την πρωτομαγιά 20 χρόνια πριν!

Όταν ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για την πρωτομαγιά 20 χρόνια πριν!

Δείτε σπάνιες φωτογραφίες με το ποπ είδωλο να γιορτάζει την πρωτομαγιά!

Ο Αναστάσιος Ρουβάς είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου του 1972 στην Κέρκυρα, στο χωριό Μαντούκι. Εκεί έζησε τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια.

Οι γονείς του ήταν ερασιτέχνες ηθοποιοί. Είχαν χωρίσει όταν ο Σάκης ήταν δώδεκα χρονών. Η εταιρία του είχε προσπαθήσει να τον πείσει να αλλάξει το όνομα του μ ένα ψευδώνυμο πιο εύηχο. Εκείνος όμως κράτησε το δικό του.

Από πιτσιρικάς είχε δυο αγάπες, τον αθλητισμό, με διακρίσεις στην ενόργανο γυμναστική και το τραγούδι.

Το ίνδαλμα του ήταν ο Έλβις Πρίσλει. Στο σχολειό δεν τα πήγαινε και τόσο καλά.

Τελειώνοντας με το σχολείο έφτιαξε ένα μουσικό γκρουπ. Άρχισε να τραγουδάει σε ξενοδοχεία της Κέρκυρας. Κι έπειτα ήρθε στην Αθήνα. Υπέγραψε με την Πόλυγκραμ, πήγε στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και έβγαλε στην αγορά το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο το όνομα του.

Τους επομένους μήνες η άνοδος του Σάκη ήταν ραγδαία. Ήταν ένα εικοσάχρονο αγόρι που πάνω στην σκηνή έμοιαζε με ηφαίστειο. Μέσα σε χρόνο ρεκόρ είχε γίνει είδωλο.

Ακολουθεί η εποχή, με το τραγούδι ‘’Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα’’ και τις φανατικές θαυμάστριες, να τσιρίζουν και να κλαίνε για να εκτονωθούν. Είναι 1994.

Κάποτε έλεγαν ότι είναι ένα μπαλόνι που θα ξεφουσκώσει και ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί στα αζήτητα. Ο ίδιος όχι μόνο τους διέψευσε αλλά σήμερα έχει καταφέρει να είναι ο μοναδικός άντρας σταρ.