Απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα και συρρικνώστε τους πόρους σας, με τον πιο φυσικό τρόπο!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Απομακρύνετε τα μαύρα στίγματα και συρρικνώστε τους πόρους σας, με τον πιο φυσικό τρόπο!

Η Ισμήνη Νταφοπούλου μας δείχνει πώς μπορούμε πανεύκολα, με υλικά που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας, να απομακρύνουμε τα μαύρα στίγματα και να συρρικνώσουμε τους πόρους στη ζώνη Τ του προσώπου μας!

Φίλες μου καλωσήρθατε στα "Beauty Home Videos" και στο "Do It Yourself by Ismini" project του Queen.gr.

Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξω πώς μπορείτε πολύ απλά και εύκολα, να περιποιηθείτε το δέρμα του προσώπου σας έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσετε τους εμφανείς πόρους στη ζώνη Τ και να απομακρύνετε σταδιακά τα μαύρα στίγματα, χωρίς απολύτως κανένα προϊόν, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά που όλοι μπορούμε να βρούμε στην κουζίνα μας!

Το μυστικό του σημερινού μας τρικ βρίσκεται στην οξύτητα του λεμονιού σε συνδυασμό με το μέλι, που χρησιμοποιώντας τα σε μορφή ελαφριάς απολέπισης, τα οξέα του λεμονιού ¨διαλύουν¨ μεν κατά κάποιο τρόπο τα μαύρα στίγματα, ταυτόχρονα όμως εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού καθώς ελαχιστοποιούμε τυχόν ερεθισμούς που θα μπορούσε να προκαλέσει το λεμόνι στο δέρμα μας. Δοκιμάστε το!!

Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μου τις δικές σας απορίες σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης, γράφοντάς μου σε Facebook, Instagram και Twitter, με το hashtag #DIYbyIsmini, κι εγώ θα προσπαθήσω να σας τις λύσω όλες σε επόμενα βίντεο!

Μέχρι την επόμενη Τετάρτη, γεια σας φίλες μου!

Credits: Dim Vergis photography