Κάντε την επιδερμίδα σας να λάμψει στη στιγμη με την καινοτομία στην περιποίηση προσώπου!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Κάντε την επιδερμίδα σας να λάμψει στη στιγμη με την καινοτομία στην περιποίηση προσώπου!

Η Ισμήνη δοκιμάζει και μας προτείνει..

Γεια σας φίλες μου!

Διανύοντας τον πρώτο μήνα του 2016, νιώσαμε επιτέλους λίγο περισσότερο χειμώνα στη χώρα μας, μερικοί τυχεροί από εμάς είδαμε και το χιονάκι να πέφτει και απολαύσαμε βόλτες στα λευκά τοπία.. Τι γίνεται όμως με το δέρμα μας στις τόσο χαμηλές θερμοκρασίες της εποχής;

Πολλοί δερματολόγοι συμβουλεύουν να εντείνουμε την ενυδάτωση του προσώπου μας το χειμώνα, καθώς οι καιρικές συνθήκες και οι χαμηλές θερμοκρασίες το ταλαιπωρούν και το κάνουν άγριο και θαμπό. Προσωπικά, πάντα επιλέγω όσο το δυνατόν πιο λεπτόρρευστες υφές στα προϊόντα που χρησιμοποιώ γιατί σιχαίνομαι την αίσθηση λιπαρότητας που αφήνουν οι “βαριές” κρέμες στο δέρμα μου. Φυσικά αυτό δεν καλύπτει τις ανάγκες του δέρματός μου, που με το πολύ συχνό makeup που απαιτείται στις φωτογραφίσεις, το ταλαιπωρώ ακόμη περισσότερο.. Παρ’ όλο λοιπόν που οι make up artists πάντα μου λένε πως το δέρμα μου “τραβάει” και πρέπει να αλλάξω τρόπο ενυδάτωσης, έχω δηλώσει ορκισμένη εχθρός με τα διάφορα ελαιώδη προϊόντα που κυκλοφορούν κατά καιρούς!


Αυτό μέχρι πριν λίγες ημέρες, που έλαβα στο γραφείο τη σειρά Extraordinary Oil της L’ oreal Paris.

FullSizeRender 8 65322

Φυσικά, δε θα σας πω ψέμματα, στην αρχή αρνήθηκα να το δοκιμάσω. Ευτυχώς μερικές Queenettes με έπεισαν και το ίδιο βράδυ είπα ας κάνω μια ωραία τελετουργία πριν κοιμηθώ και αύριο θα πάω γραφείο να τους πω την κλασσική μου γκρίνια περί λιπαρότητας.

Κορίτσια, απίστευτο!
Η μάσκα νυκτός Extraordinary Oil Radiance Cream-Mask συνοδευομενη από σταγονίτσες του λαδιού που άπλωσα στα πιο ξηρά σημεία απορροφήθηκαν αμέσως από την επιδερμίδα μου και δεν αφήσαν καμμία αίσθηση λιπαρότητας! Το πρωί που ξύπνησα ένιωθα το δέρμα μου απαλό και πιο “ελαστικό”, καθάρισα το πρόσωπό μου και έβαλα την Extraordinary Oil Nourishing Oil Cream (κρέμα ημέρας). Απορροφήθηκε κι αυτή αμέσως. Έμεινα φυσικά άναυδη. Πόσο εντυπωσιακό να νιώθεις αυτή την αίσθηση της “βαθιάς” ενυδάτωσης και το δέρμα σου απαλό και φρέσκο και στην επιφάνεια να μη γυαλίζει τίποτα! Ομολογώ πως ενθουσιάστηκα. Το έψαξα αμέσως στο διαδίκτυο. Κι έτσι αποφάσισα να το μοιραστώ μαζί σας..

JPEG image 6B009285D384 1 2f246

Βρήκα 1001 τρόπους να χρησιμοποιήσεις το έλαιο προσώπου Extraordinary Oil. Μπορείς από να το απλώσεις μόνο του σαν σούπερ ενυδατικό ορό, ή να το βάλεις πριν την κρέμα σου το πρωί για να συγκρατήσει την υγρασία της κρέμας στο πρόσωπό σου, ή να αναμίξεις μερικές σταγόνες με το υγρό σου foundation και πολλές, αμέτρητες, άλλες χρήσεις! Προσωπικά, επιλέγω τις τελευταίες ημέρες να απλώνω 1-2 σταγονίτσες στα κόκκαλα των ζυγωματικών και του λαιμού, μαζί με ελάχιστη ποσότητα shimmer σε σκόνη (μετά το ρουζ) για extra λάμψη! Και είναι απίθανο, μπορείτε να το έχετε στην τσάντα σας για ένα μικρό και γρήγορο boost ενυδάτωσης μέσα στη διάρκεια της ημέρας, στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ ή ακόμη και στα σκασμένα σας από το κρύο χέρια, ή σε αγκώνες και γόνατα και οποιοδήποτε άλλο “ξηρό” σημείο σας κάνει να αισθάνεστε άβολα!

Η μυρωδιά του με αιθέρια έλαια λεβάντας, ματζουράνας, δεντρολιβανου, πορτοκαλιού, γερανιού και χαμομηλιού θα σας συναρπάσει και η μεταξένια και ανάλαφρη υφή του θα σας προσφέρει μοναδική αίσθηση απαλότητας!

Διαβάστε για τους αμέτρητους τρόπους χρήσης κάνοντας κλικ ΕΔΩ και μάθετε βήμα-βήμα τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές τονωτικού μασάζ κάνοντας κλικ ΕΔΩ !

Εγώ ευτυχώς το δοκίμασα και άλλαξα γνώμη.. Δοκιμάστε το κι εσείς.. Θα ενθουσιαστείτε!

Στείλτε μου τις εντυπώσεις σας!

~Επικοινωνήστε μαζί μου στο Facebook,

~Μείνετε συντονισμένοι στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram,

~ή ακολουθήστε με στο Twitter!

Μέχρι την επόμενη φορά.. Να περνάτε όμορφα και μην ξεχνάτε να μένετε συντονισμένες στο Queen.gr!