O απόλυτος οδηγός αγοράς μέχρι 1000 ευρώ!

O απόλυτος οδηγός αγοράς μέχρι 1000 ευρώ!

Luxury επιλογές για να... σας κακομάθετε

Έχετε συνηθίσει να σας προτείνουμε διαρκώς οικονομικές επιλογές για εσάς και τους αγαπημένους σας. Δε θα μπορούσαμε φυσικά να κάνουμε κι αλλιώς. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όλοι μας έχουμε περιορίσει κατά πολύ τα έξοδα.


Δεχτήκαμε όμως και γράμματα στα οποία μας ζητούσατε συμβουλές για luxury δώρα για τους αγαπημένους σας αλλά και για τον εαυτό σας. Περιπλανηθήκαμε (διαδικτυακά πάντα) και μετά από αρκετό ψάξιμο σας βρήκαμε 5 τέλεια δώρα!


Αν είχαμε, λοιπόν, εμείς στη διάθεσή μας μέχρι 1000 ευρώ, θα αγοράζαμε τα εξής: ένα κομψό δαχτυλίδι από τον οίκο Zolotas, ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ'επιστροφής από την Aegean για Μόσχα (ναι αν δεν πας καλοκαίρι, δε θα πας ποτέ... Το κρύο είναι ανυπόφορο), το τέλειο Samsung Galaxy S5, ένα ζευγάρι Christian Louboutin pumps σε mint χρώμα ή μια 50''LED SHARP τηλεόραση για να απολαμβάνουμε από το μπαλκονάκι μας την αγαπημένη μας καλοκαιρινή ταινία.


Ναι, αυτά ονειρευτήκαμε εμείς. Δείτε τα όλα στην παραπάνω gallery. Με λίγη τύχη, λέτε να καταφέρουμε να τα κάνουμε δικά μας; Αλήθεια εσείς τι... λαχταράτε;

Για να κάνεις όλες τις ονειρικές σου αγορές, επισκέψου το κοντινό σου πρακτορείο και κάνε… ΣΚΡΑΤΣ. Παίζεις, αλλάζεις διάθεσή και κερδίζεις στη στιγμή!