Εγώ θα το ξανατολμήσω!

Ισμήνη Νταφοπούλου
Εγώ θα το ξανατολμήσω!

Εσύ;;;;

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή μας εβδομάδα...

Όπως θα διαβάσατε, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχα κάνει ένα κάπως τρελό look για τις ανάγκες ενός πολύ ιδιαίτερου theme party στο οποίο ήμασταν καλεσμένοι. Φυσικά, κινήθηκα με βάση το cosmic disco θέμα και καμία ιδέα δεν είχα για το τι θα επακολουθούσε...



Εκεί, λοιπόν, συνάντησα μια παλιά φίλη -που ψάχνεται πάρα πολύ με αυτά- και μου είπε πως είμαι έτη φωτός μπροστά και πως στο εξωτερικό κυκλοφορεί μία νέα, ιδιαίτερα τολμηρή θα έλεγα, τάση στα χείλη. Την ονομάζουν unicorn, holographic ακόμη και iridescent lips. Είναι το λεγόμενο space look που επέλεξα για τα χείλη μου στο party και μπορείς -λέει- να βγεις έτσι έξω ακόμη και ένα απλό Σαββατόβραδο!

Screen Shot 2017 12 03 at 11.00.25 PM

Θέλει φαντάζομαι αρκετά κιλά τόλμη αλλά επειδή προσωπικά μου άρεσε πολύ (δίνει άλλη διάσταση και όγκο στα χείλη) κι επειδή ξέρω πως κάποιες από εσάς θα θέλετε να το δοκιμάσετε, ήρθα να σας πω πώς θα το πετύχετε! Θέλω μόνο να είστε σούπερ προσεκτικές στο πώς θα το φορέσετε και με τι outfit θα το συνδυάσετε για να μη δείξει τρομερά τραβηγμένο και άκυρο.

Δυστυχώς (μπορεί και ευτυχώς;;;) τα κραγιόν του τύπου αυτού δεν έχουν φτάσει νομίζω ακόμη στην Ελλάδα, αλλά θα σου δείξω πώς μπορείς πανεύκολα να το κάνεις μόνη σου χωρίς το ειδικό κραγιόν. Πρώτη μου συμβουλή; Πολύ καλά ενυδατωμένα χείλη. Μερικές ώρες πριν βαφτείς, φρόντισε να έχεις απλώσει ένα πολύ ενυδατικό lip balm, το οποίο θα αφαιρέσεις μετά ακουμπώντας με προσοχή ένα χαρτομάντιλο στα χείλη σου (χωρίς να τα τρίψεις)!!

Προαιρετικά, και αν έχεις περάσει κι εσύ τη φάση που το λευκό μολύβι για μέσα στο μάτι ήταν το πιο in καλλυντικό στο νεσεσέρ σου, μπορείς με το μολύβι αυτό να σχεδιάσεις το περίγραμμα των χειλιών σου ή και να γράψεις επάνω σε όλη την επιφάνειά τους. Αν δεν έχεις λευκό μολύβι, θα πρέπει για βάση να βρεις μία λευκή σκιά. Φυσικά, δε νομίζω ποτέ να είχα αγοράσει λευκή σκιά, ανακάλυψα όμως εντελώς τυχαία (αν χρησιμοποιείς κάποια παλέτα με σκιές θα το διαπιστώσεις μάλλον κι εσύ) πως οι περισσότερες παλέτες με σκιές ματιών περιέχουν σχεδόν πάντα και μία λευκή απόχρωση για να δίνεις αν θέλεις φως κάτω από τη γωνία του φρυδιού ή στην εσωτερική κόγχη... Ε, αυτή τη λευκή σκιά, μπορείς επιτέλους να την εκμεταλλευτείς! Κι αφού περάσεις πολύ προσεκτικά τη σκιά στα χείλη σου, με το δάχτυλό σου για να στρώσει καλύτερα, ήρθε η ώρα να δώσεις το σωστό εφέ... το unicorn, το ιριδίζον. Σίγουρα αν βρήκες τη λευκή σκιά κάπου εκεί στα καλλυντικά σου θα έχεις και κάποια ιριδίζουσα σκιά ή ιριδίζον clear gloss. Ακόμη και ιριδίζον highlighter... Ό,τι και να βρεις, μας κάνει! Πέρασε μία στρώση πάνω από το λευκό και θα δεις τα χείλη να αποκτούν μία άλλη διάσταση!

Και φυσικά, υποστηρίζω ότι θα ξανατολμήσω το trend αυτό, διότι μπορείς να το υιοθετήσεις χωρίς να το φτάσεις στα άκρα! Θα το ξαναδοκιμάσω σίγουρα σε μια πιο φορέσιμη εκδοχή του, χωρίς τη λευκή σκιά, με κάτι πιο κοραλορόζ πριν την ιριδίζουσα στρώση ή και εντελώς σκέτο ιριδίζον!

IMG 0709

Δες τις φωτογραφίες και περιμένω τη γνώμη σου!! Χμμμ... Μήπως κάνω και ένα βιντεάκι για να σου τα δείξω όλα αυτά;

Θα με βρεις ΕΔΩ :)

ΧΧ,

Ισμήνη